Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Contactati-ne acum: +40 735 873 678

Servicii

Realizarea monumentelor funerare includ servicii profesionale precum:


PROIECTARE MONUMENTE FUNERARE

Va oferim servicii de consultanta si proiectare pentru realizarea monumentelor funerare. Te ajutam sa alegi tipul de material pentru realizarea constructiei funerare. Respectam traditia religioasa prin alegerea tipului de cruce folosita. Iti punem la dispozitie simulari grafice pentru confirmarea aspectului final. Afla mai multe informatii aici.


PRELUCRARE MONUMENTE FUNERARE

Piatra aleasa pentru realizarea monumentelor funerare este prelucrata manual sau automat in propria fabrica. Aceasta se decupeaza conform cerintelor si se finiseaza cu atentie pentru a obtine aspectul dorit. Putem realiza orice tip de constructie funerara pentru amenajarea locului de veci.


 

SERVICII DE GRAVARE SI INSCRIPTIONARE

Inainte de a se monta, monumentele funerare sunt gravate cu datele persoanelor adormite. Inscriptionarea crucilor cuprinde urmatoarele elemente:

  • Numele persoanelor adormite
  • Datele de nastere si deces
  • Epitafe si texte comemorative
  • Gravare inscrisurilor religioase de tipul: INRI sau IC XC NI KA

Poti alege tipul de caractere folosit (litere de tipar sau de mana) dimensiunea si culoarea acestor. Afla mai multe informatii aici


 

REALIZAREA CONSTRUCTIILOR FUNERARE

Realizam constructii funerare complete pentru amenajarea locului de veci. Constructia funerara insumeaza totalitatea elementelor folosite la amenajarea locului mormantului. Aceasta se poate realiza prin diverse modalitati si avand diferite tipuri de structura.

  • Inainte de a demara orice proiect este necesar sa cunosti dimensiunea locului de veci trecuta pe actul de concesiune. In acest fel vei putea afla suprafata totala si necesarul de materiale.
  • Pasul doi il reprezinta stabilirea nivelurilor subterane sau supraterane. In general criptele (gropile) au intre 1 si 3 niveluri in functie de necesitate. Peretii criptelor sunt realizati din beton cu structura metalica in interior sau boltari/caramida. Nevelurile subtereane se pot completa cu niveluri supraterane acolo unde este necesar si administratia cimitirului permite acest tip constructie.
  • Constructiei de suprafata include: bordura de imprejmuire a locul de veci, capacul pentru acoperirea mormantului si monumentul funerar.

Afla mai multe informatii aici

Mobile version: Enabled